Nieuws

Run Bike Run Deurningen eerste winnaar Sportwaarderingsprijs 2017

Afgelopen vrijdag werden tijdens het jaarlijkse sportgala in gemeente Dinkelland prijzen uitgereikt aan sporters en sportploegen die het afgelopen jaar uitzonderlijke presentaties hebben geleverd. Dit jaar werd voor het eerst een nieuwe prijs uitgereikt: de sportwaarderingsprijs. De prijs komt toe aan een organisatie die met inzet van vrijwilligers het meest aansprekende sportevenement met bovenlokale uitstraling organiseerde in 2017.

foto van Deurningen Nieuws.

Hardloopwedstrijden, fietsevenementen en andere sporttoernooien worden in onze gemeente volop georganiseerd door vele enthousiaste vrijwilligers en dragen daarmee bij aan een klimaat waarin sporters in onze gemeente kunnen uitblinken. De inzet van deze vrijwilligers wordt natuurlijk enorm gewaardeerd en dat heeft de gemeenteraad met deze sportwaarderingsprijs willen laten zien, aldus de gemeente op haar site.

De genomineerden van dit jaar waren: de Kemveldloop Tilligte, Landgoed Twente Marathon en de Run Bike Run Deurningen. Het winnende evenement werd door de gemeenteraad door middel van stemmen gekozen en vrijdag bekend gemaakt op het Sportgala. De organisatie van het winnende evenement ontving een cheque ter waarde van 500 euro, te besteden ten gunste van de vrijwilligers.

Supertrots zijn we op deze mooie waardering. Dit geeft een boost om door te gaan met wat we het liefste doen: “met meka veur meka” een prachtig sport evenement organiseren! Dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die dit evenement al 20 jaar mogelijk hebben gemaakt!

 

 

Nieuws