Nieuws

Snelste tijden ooit gereden in RBR Deurningen 2018!

De Tuin- en wooncentrum Borghuis Run Bike Run Deurningen 2018 is vandaag goed verlopen. Het weer was goed met alleen het laatste half uur een gladder wegdek vanwege de regen. Voor de eenentwintigste keer op rij kan de organisatie terugkijken op een prachtige wedstrijd waarbij zelfs de snelste tijden ooit zijn genoteerd!!

Check hier alle uitslagen>>> 

Eerste inschrijvingen RBR Deurningen zijn binnen!

Zondag 24 juni aanstaande staat het sportieve dorp Deurningen weer helemaal klaar voor de Run Bike Run met een parcours dat midden door het dorp loopt. Hoofdsponsor Tuin- en wooncentrum Borghuis bestaat dit jaar 40 jaar, dat wordt een feestelijk en sportief jaar voor hen. Medewerkers van Borghuis zijn namelijk zo enthousiast dat ze spontaan deelnemen met maar liefst zes teams!
Intussen hebben zich al  163 deelnemers aangemeld voor de volwassen Run Bike Run Deurningen waaronder toppers als Lesley Smit, Thijs Wiggers, Lisanne Gevelaar-Meuleman, Niels te Pas en lokale favoriet Arnold Klieverik.  Dat is een mooi aantal, maar inschrijving is nog steeds mogelijk via www.runbikerundeurningen.nl.

De inschrijving sluit op maandag 18 juni 2018 dan wel bij het bereiken van de grens van het maximaal aantal deelnemers.

 

MTB clinic voor sponsoren en vrijwilligers ivm het 20 jarig jubileum van de RBR

Op zaterdag 24 maart 2018 hadden we een MTB clinic voor de sponsoren en vrijwilligers van de RBR Deurningen. Deze clinic werd gegeven door Maarten Nijland bij Villa Velo in Ootmarsum. Het was een zeer geslaagde ochtend!

 

Run Bike Run Deurningen eerste winnaar Sportwaarderingsprijs 2017

Afgelopen vrijdag werden tijdens het jaarlijkse sportgala in gemeente Dinkelland prijzen uitgereikt aan sporters en sportploegen die het afgelopen jaar uitzonderlijke presentaties hebben geleverd. Dit jaar werd voor het eerst een nieuwe prijs uitgereikt: de sportwaarderingsprijs. De prijs komt toe aan een organisatie die met inzet van vrijwilligers het meest aansprekende sportevenement met bovenlokale uitstraling organiseerde in 2017.

foto van Deurningen Nieuws.

Hardloopwedstrijden, fietsevenementen en andere sporttoernooien worden in onze gemeente volop georganiseerd door vele enthousiaste vrijwilligers en dragen daarmee bij aan een klimaat waarin sporters in onze gemeente kunnen uitblinken. De inzet van deze vrijwilligers wordt natuurlijk enorm gewaardeerd en dat heeft de gemeenteraad met deze sportwaarderingsprijs willen laten zien, aldus de gemeente op haar site.

De genomineerden van dit jaar waren: de Kemveldloop Tilligte, Landgoed Twente Marathon en de Run Bike Run Deurningen. Het winnende evenement werd door de gemeenteraad door middel van stemmen gekozen en vrijdag bekend gemaakt op het Sportgala. De organisatie van het winnende evenement ontving een cheque ter waarde van 500 euro, te besteden ten gunste van de vrijwilligers.

Supertrots zijn we op deze mooie waardering. Dit geeft een boost om door te gaan met wat we het liefste doen: “met meka veur meka” een prachtig sport evenement organiseren! Dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die dit evenement al 20 jaar mogelijk hebben gemaakt!

 

 

Nieuws